Sidor

söndag 10 juli 2011

Vår lilla lägenhet - enjoy the tour!

Välkommen på rundtur! Vi tar det från början...
Välkommen in i lägenheten, här har vi hallen... Lite skräp kvar att flytta ner i källaren/till sophuset, men ni fattar...


Det här är vad man ser om man står i hallen... köket rakt fram, badrummet till höger och vardagsrummet till vänster :)
Badrummet. Litet men sött. Ska rivas för stambyte inom kort.
Vi fortsätter till köket. 50-talslägenhet = gamla fina höga träskåp med gott om förvaringsmöjlighet. Skafferi i hörnet, och jag är kär... Är det något vi gör om här är det större kyl och frys.
Kökets arbetshörna. Ännu en sak man skulle vilja fixa till är lite mer arbetsyta. Och en diskmaskin. Älskar lådorna!
Går man vidare från köket kommer man in i vårt arbetsrum. Nyinköpt skrivbord och större skärm, annars mest möbler som tidigare hade funktion i andra rum. Det här rummet tog längst tid att komma iordning i, kanske inte så konstigt eftersom det är nytillskottet i rumsrepertoaren...
Arbetsrummet igen, med M:s pappas tavla på väggen, och dalahästar på byrån. Arbetsrummet, aka multikultirummet... Det är sjävklart också här vi har tänkt att inkvartera gäster som vill sova över!
Sovrummet, här sover vi gott. Tavlan är en present från mormor (och morfar) när jag flyttade hemifrån, och har grön, inte svart bakgrund (dumma kamera).
Går man vidare kommer man till vardagsrummet, gröna hörnan. Älskar parketten, men den kanske behöver slipas om på sikt. Lång sikt.
Lilla söta balkongen. Just nu blomhörna, eftersom vi håller på att slipa om möblerna. De ska oljas in och ljusas upp. Gäddhängsträningen får man på köpet (sandpapper för hand).
Vardagsrummet från en annan vinkel. Vår kanske mest ofärdiga del av lägenheten. Tavlor ska upp. Läsfåtölj införskaffas. Se det framför er: läshörnan med hög mysfaktor....

Hoppas ni gillade rundvandringen. Ni får ursäkta bildkvalitén, jag hade visst någon underlig inställning på kameran. Det här är vår lägenhet. Vår alldeles egna (eller ja, bankens), första bostadsrätt. Vi trivs, och kan garantera att den är ännu bättre irl!

2 kommentarer:

  1. Så fint! Ser fram emot att få se det irl i september! Vi kommer på fredagen. Var redo! (dvs olja in munnen så du inte får skavsår och ge Moe och Martin öronploppar och ett videospel så de kan underhålla sig själva, hehe)

    SvaraRadera